01

Εταιρικό προφίλ

H SNPCONSTRUCTION (Στέφανος Ν. Παπάζογλου) είναι μία κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 1990 στη μελέτη, κατασκευή, ανακατασκευή, επίβλεψη και διοίκηση τεχνικών έργων, τόσο στην Ελλάδα όσο και εξωτερικό.
Η πολυετής παρουσία της στην εγχώρια και στην ευρωπαϊκή αγορά, η άρτια καταρτισμένη, έμπειρη και υπεύθυνη ομάδα της και η χρήση υψηλής ποιότητας υλικών, την έχουν καταξιώσει ως μία από τις πλέον αξιόπιστες και αποτελεσματικές εταιρείες στο χώρο της.

 

Μέσα από μια ευρεία κλίμακα επιτυχημένων και ολοκληρωμένων έργων, που καλύπτουν ποικίλους τεχνικούς τομείς κατασκευαστικών εργασιών, η SNPCONSTRUCTION έχει αποκτήσει την απαραίτητη τεχνική εμπειρία και εξειδίκευση, έτσι ώστε να προσφέρει μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών που καλύπτουν οποιαδήποτε κατασκευαστική ανάγκη, με κάθε ιδιαιτερότητα.

02

Δραστηριότητα & Υπηρεσίες

Με γνώμονα την ποιότητα και την ικανοποίηση των αναγκών της σύγχρονης κατασκευής, η SNPCONSTRUCTION μελετά, επιβλέπει, διοικεί και κατασκευάζει έργα υψηλών προδιαγραφών. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις με το σύστημα «turn key» βάσει των ποιοτικών, χρονικών και οικονομικών απαιτήσεων του εκάστοτε έργου.

Στον τομέα των κατασκευών αναλαμβάνει πάσης φύσεως τεχνικά έργα σε ιδιόκτητα ακίνητα ή σε ακίνητα τρίτων (σύστημα αντιπαροχής), καθώς και την πώληση των ανεγερθέντων οικοδομών. Η δραστηριότητά της επεκτείνεται και πέρα από την ελληνική επικράτεια, στο εξωτερικό, όπου υποστηρίζει και υλοποιεί ελληνικές και ξένες επενδύσεις.

Ειδικά Κτίρια

Εμπορικά Καταστήματα

Αναπαλαιώσεις
Διατηρητέων Κτιρίων

Κτίρια Γραφείων
Τραπεζικά Καταστήματα

Κατοικίες

Βιομηχανικά Κτίρια / Εγκαταστάσεις

03

Η φιλοσοφία μας

Η συνέπεια, η αξιοπιστία και η απόλυτη ικανοποίηση του εκάστοτε πελάτη αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αξίες για την SNPCONSTRUCTION. Πρωταρχικός στόχος μας είναι η παροχή εργασιών και υπηρεσιών με εγγυημένο αποτέλεσμα, καθώς και υπεύθυνων και ολοκληρωμένων λύσεων, γρήγορα υλοποιήσιμων και προσιτών, πάντοτε με έμφαση στην υψηλή ποιότητα και ασφάλεια. Η διαρκής εξέλιξη και η ευελιξία συγκαταλέγονται στους διαχρονικούς στόχους μας, γι αυτό φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και έχουμε τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθούμε οπουδήποτε στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες.

Η κατάλληλη κατάρτιση και η εμπειρία, σε συνδυασμό με την πολύ καλή γνώση του κατασκευαστικού κλάδου είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ανθρώπινου δυναμικού της SNPCONSTRUCTION. Η ομάδα της απαρτίζεται από αξιόλογους επιστημονικούς συνεργάτες, καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, καθώς και εξωτερικούς συνεργάτες διαφόρων ειδικοτήτων. Όλοι αποτελούν καταξιωμένους επαγγελματίες, που μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε πρόκληση στους τομείς της μελέτης, κατασκευής, ανακαίνισης, επισκευής, συντήρησης, διακόσμησης, διαχείρισης και κοστολόγησης έργων, να προσφέρουν αρχιτεκτονικές λύσεις, τεχνική υποστήριξη, συμβουλευτικές υπηρεσίες, και γενικότερα να αναλάβουν όλη τη γραφειοκρατική διεκπεραίωση που απαιτεί ένα έργο.